Produkcja własna
UWAGA ZMIANA NUMERU TELEFONU DO BAGIECIARNI!!!
536 543 962
Pieczywo produkowane w dwóch społemowskich piekarniach to chluba PSS w Olkuszu.
Wciąż cieszy się niesłabnącym popytem z uwagi na doskonałą jakość, świeżość, urozmaicony asortyment.
Produkowane w "Społem"w Olkuszu pieczywo jest unikatowe w obecnych czasach powszechnego stosowania chemicznych polepszaczy.
Nasz chleb jest prawdziwym chlebem, pachnie i smakuje jak za dawnych lat, ponieważ technologia wypieku pozostała nie zmieniona.
Korzystamy z tradycyjnych receptur, w których podstawą wypieku jest naturalny żytni zakwas otrzymywany metodą wielofazową, które to tajniki zna niewielu już piekarzy.
Załogę stanowią fachowcy z dużym doświadczeniem zawodowym. Pieczywo w piekarni wypiekane jest w nowym nowoczesnym piecu ceramicznym w którym pieczywo zachowuje dawne walory smakowe. A w bagieciarni są dwa piece elektryczne jeden obrotowy a drugi modułowy.
Na każdych Targach Przedsiębiorczości i Pracy Małopolski Zachodniej pieczywo ze "Społem"Olkusz zdobywało nagrody, z których najważniejsza to Złoty Orzeł i tytuł Przysmak Lokalny Powiatu Olkuskiego przyznany w 2007r dla chleba dyniowego, będącego hitem wśród pieczywa chlebowego.
Często używane przez pracowników "Społem" PSS w Olkuszu hasła: Do społemowskiego chleba nawet masła nie potrzeba? oraz Społemowskie pieczywo najsmaczniejsze w mieście! są bardzo wymowne i prawdziwe!
Przedstawiamy kilka propozycji Naszych Tortów :)
Uwaga
właściciele sklepów !
Wszystkie te smaczne wyroby można zamówić w społemowskich 2 piekarniach i mieć je w swoich placówkach!